ЗА НАС
За нас

През август 1995г. е осъществен и първия внос в България на материали за сухо строителство от Ригипс Австрия с посредничеството на официалното представителство в София. По-късно през годините дружеството разширява гамата на материалите, които предлага с продуктите на фирми като USG - Donn , Cetris , Unifix , Rockwool

Днес 10 години по-късно Фестстрой е синоним на високо качество на предпочитана услуга, за което свидетелствуват стотиците завършени обекти и търговски партньори.

Строителство

От създаването си през 1995г. Фестстрой ООД предлага строителна услуга на високо ниво. Гаранция за това е, че дружеството само извършва обучение на кадрите си . През всичките тези години през фирмата са преминали практическо обучение стотици монтажници, които в последствие са в основата и създаването на много други фирми или монтажни групи.

В организацията на строителната услуга дружеството е инвестирало и инвестира непрекъснато. Нашите екипи са перфектно технически обучени и мобилни, което дава възможност да се постигне много висока рентабилност. Ръководните технически кадри са преминали през всички практически нива в структурата на дружеството, което гарантира създаването на отлична организация за работа на обектите.

Търговия

Дружеството развива търговска дейност с материали за сухо строителство от самото си създаване през 1995г. През годините разширява гамата на предлаганите материали, гарантирайки високото им качество и произход. Като една от водещите фирми в бранша ние се стремим да подобряваме обслужването на клиентите и да подържаме актуални цени